Asbestikartoituksella selvitetään rakenteiden asbestipitoisuudet

Asbestikartoituksella saadaan selville mahdollisten asbestiesiintymien sijainnit, ennen mahdollisia purku- tai korjaustöitä.Suoritamme asbestikartoituksia omakotitaloihin, taloyhtiöille, sekä isännöintitoimistoille Lahden ja pääkaupunkiseudun alueella.

Asbestikartoituksen tekeminen edellyttää asbestiin, sen esiintymiseen ja rakenteiden purkamiseen riittävästi perehtynyttä henkilöä, jolla on kartoituksen laadun ja laajuuden edellyttämä ammatillinen kokemus ja pätevyys.

Asbestikartoitus on teetettävä, vaikka olisi sovittu, että esimerkiksi kylpyhuone puretaan joka tapauksessa. Tällä varmistetaan se, että työ tehdään tarpeen tullessa asbestipurkuna ja työntekijät ja ympäristö suojataan asianmukaisesti.

Asbestikartoitus ja siihen liittyvä 2016 muuttunut laki asbestitöistä tiukentaa huomattavasti vaatimuksia myös omakotitalojen sekä taloyhtiöiden remontti- ja korjaushankkeiden suhteen. Kartoitusvaatimus koskee kaikkia ennen vuotta 1994 valmistuneita rakennuksia, joissa tehdään saneeraus tai purkutöitä.

Asbestikartoituksesta käy ilmi seuraavat asiat:

 

  • Asbestin sijainnit remontoitavassa kohteessa
  • Millainen asbesti on kyseessä ja paljonko sitä on
  • Asbestin pölyämisen riskit purkutöitä tehtäessä.

Saumarakentajat Makesa omaa pitkän kokemuksen asbestikartoituksista. Tilaa kauttamme edullisesti asbestikartoitus ottamalla yhteyttä alla olevasta linkistä, tai soita suoraan asiantuntijalle Jarmo Heijalle ja kysy lisää omasta kohteestasi. 044-240 2096

Pyydä tarjous

.