Timanttiporaus ja sahaus


Timanttiporaus on pyöreiden reikien poraamista erilaisiin koviin rakennusmateriaaleihin. Tekniikkaa käytetään erittäin laajasti rakennusalalla esimerkiksi putkien ja sähköjen vaatimien läpivientireikien tekoon betoni- ja muihin rakenteisiin.

Timanttileikattu aukko pystytään joko sahaamaan tai leikkaamaan erittäin tarkasti. Työmenetelmänä timanttiporaus on erittäin kustannustehokas tapa suorittaa erilaisia kovien materiaalien leikkauksia, verrattuna esimerkiksi piikkaukseen.

Timanttiporauksen hinta on suhteessa porattavan rakennusmateriaalin kovuuteen. Esimerkiksi kiven poraaminen on hintavampaa kuin betonin.  Erilaiset vaikeissa kulmissa tapahtuvat poraukset ja sauhaukset ovat myöskin hinnaltaan hieman kalliimpia.

Timanttiporauksen hinta määritellään projektityönä sahattujen senttimetrien ja metrien toteuman mukaisesti. Mikäli sinulla on kohde jossa tarvitset asiantuntevan timanttiporaustiimin apua pyydä meiltä räätälöity tarjous.

Timanttisahaus ja poraus vaatii erikoiskaluston ja osaavan tiimin. Meillä on kokemusta sadoista kohteista. Pyydä ohesta tarjous oman kohteesi toteutuksesta.

Pyydä tarjous